Ворог завдав 3 ракетні та 24 авіаційні удари, здійснив понад 30 обстрілів з РСЗВ за добу – Генштаб

Рашисти здійснили понад 30 обстрілів з РСЗВ, завдали 3 ракетні й 24 авіаційні удари по території України протягом минулої доби. Про це повідомляється у зведенні Генштабу ВСУ від 6:00 21 жовтня.

"Протягом минулої доби противник завдав 3 ракетні та 24 авіаційні удари, здійснив понад 30 обстрілів з РСЗВ", – сказано в повідомленні.

Уточнюється, що противник намагається утримати тимчасово захоплені території, зосереджує зусилля на стримуванні дій Сил оборони на окремих напрямках. Разом з тим, не полишає спроб ведення наступальних дій на Бахмутському та Авдіївському напрямках.

Підкреслюється, що для своїх злочинів загарбники використали крилаті та зенітні керовані ракети.

"Крім того, ворог запустив понад 20 безпілотних літальних апаратів іранського виробництва "Shahed-136", – сказано в повідомленні.

Уточнюється, що окупанти здійснювали обстріли на таких напрямках:

на Слобожанському – з танків, мінометів і ствольної артилерії, в районах населених пунктів Стариця, Красне та Хатнє;

на Куп’янському та Лиманському – зі ствольної та реактивної артилерії, в районах населених пунктів Берестове, Зарічне, Нове, Першотравневе, Стельмахівка, Терни та Ямполівка;

на Бахмутському – з танків та артилерії, в районах населених пунктів Андріївка, Бахмут, Бахмутське, Білогорівка, Зеленопілля, Спірне, Іванград та Яковлівка;

на Авдіївському – з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії, в районах населених пунктів Водяне, Марʼїнка, Новомихайлівка, Первомайське та Семенівка;

На Новопавлівському та Запорізькому – у районах Времівки, Вугледара, Дорожнянки, Нескучного, Новоданилівки та Степової.

Повідомляється, що на Південнобузькому напрямку вогневого ураження зазнали райони до 20 населених пунктів вздовж лінії зіткнення.

"Для ведення повітряної розвідки окупанти здійснили більш як 20 вильотів БПЛА різних типів", – йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялось, що ЗСУ підірвали два склади з російськими боєприпасами.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті