Окупанти підірвали ствол шахти "Південнодонбаська 3" на Вугледарському напрямку

Російські військові просуваються по території шахти "Південнодонбаська 3", де був підірваний ствол шахти висотою 115 метрів. Про це у особистому блозі пише лейтенант Збройних Сил України з позивним «Алекс» 16 вересня.

За його словами, окупанти повідомляють, що "заміновано ствол було нашими військами, а підірвали вони". 

"Придурки так пишаються тим, що підірвали його нібито саме вони, що навіть пофіг їм, на втрату надважливої висоти, яка могла б їм допомагати в подальших бойових діях. Нам в принципі від того, хто його підірвав, ні холодно, ні жарко. Головне - знищення висоти, яку міг використати противник", - зазначає "Алекс".

При цьому він акцентує, що для всього Вугледарського напрямку картина далеко не найкраща.

"Знову накати на Вугледарському напрямку, 2 хвилі по 3 одиниці техніки кожна. На даний момент їм вже дають пі@ди", - пише віськовий.

"До слова, Вугледарський напрямок також в епіцентрі подій, протвник там має зараз невеликі успіхи, адже просування виключно  на всіх трьох напрямках, Покровський, Курахівський та Вугледарський, може забезпечити противнику вихід на оперативний простір. Тому варто приділяти увагу всім цим напрямкам, оборона кожного з них є важливою, адже вони взаємопов'язані", - підсумував лейтенант ЗСУ.

Як повідомлялося, російські військові підірвали 115-метрову вежу над головним стволом захопленої шахти «Південнодонбаська-3» у Вугледарі.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті