У "ДТЕК" за тиждень відновили електропостачання для 364 тис абонентів у трьох областях

Енергетики операторів системи розподілу (ОСР) "ДТЕК Мережі" з 9 по 15 вересня змогли повністю або частково відновити електропостачання 235 населених пунктів і повернути світло в будинки понад 364 тис. сімей Донецької, Дніпропетровської та Одеської областей. Про це повідомляється на сайті ДТЕК 16 вересня. 

"Донеччина залишається центром найактивніших бойових дій зі щоденними обстрілами, дроновими, ракетними та авіаударами. За минулий тиждень вдалося відновити електропостачання в оселях 319,3 тисячі місцевих мешканців", - йцдеться в повідомленні. 

Зі свого боку ворог дедалі частіше обстрілює Дніпропетровську область, через що регулярно пошкоджуються електромережі, а жителі області залишаються без світла. За окреслений звітний період фахівцям "ДТЕК" вдалося відновити низку пошкоджень мереж і повернути світло для 29,8 тисяч сімей.

Продовжує також потерпати від ворожих атак і Одеська область, де минулого тижня енергетики відновили електропостачання для 15,1 тис. родин, домівки яких були знеструмлені внаслідок ворожих атак.

"Від початку повномасштабного вторгнення ми повернули світло вже понад 13,7 млн родин Київщини, Дніпропетровщини, Одещини, Донбасу та м. Києва. У деяких населених пунктах, наближених до зони бойових дій, ми повертали світло вже десятки разів", - зазначив генеральний директор "ДТЕК Мережі" Олександр Фоменко, слова якого наводені у пресрелізі.

"ДТЕК Мережі" розвиває бізнес із розподілу електроенергії та експлуатації електромереж у Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій та Одеській областях. ОСР компанії обслуговують 5,5 млн домогосподарств і 158 тис. підприємств.

Як повідомлялося, три трансформаторні підстанції ДТЕК були пошкоджені під час масованого удару по Києву. 

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті