Рашисти привезли в Херсонську область 2000 мобілізованих - Генштаб

На окуповану територію Херсонської області прибуло до 2000 осіб з числа російських мобілізованих. Про це повідомляється у зведенні Генштабу ВСУ від 6:00 21 жовтня.

"За наявною інформацією, на тимчасово захоплену територію Херсонської області, для поповнення втрат і посилення підрозділів на лінії зіткнення, прибуло до 2000 осіб з числа російських мобілізованих", – сказано в повідомленні.

Уточнюється, що разом з тим, окупаційна влада видала розпорядження про підготовку евакуації для так званих "банківських установ", підготовлено евакуаційні списки завезених російських медпрацівників і вчителів.

"Об’єкти гуманітарної сфери в Херсоні припиняють роботу", – йдеться в повідомленні.

Підкреслюється, що за уточненою інформацією, до лікарні Мелітополя Запорізької області прибуло одночасно понад 30 поранених після вогневого ураження, завданого Силами оборони України.

Раніше повідомлялось, що ЗСУ відбили кілька атак ворога, вразили 7 районів зосередження живої сили, міст і понтонну переправу.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті