Рашисти привезли в Херсонську область 2000 мобілізованих - Генштаб

На окуповану територію Херсонської області прибуло до 2000 осіб з числа російських мобілізованих. Про це повідомляється у зведенні Генштабу ВСУ від 6:00 21 жовтня.

"За наявною інформацією, на тимчасово захоплену територію Херсонської області, для поповнення втрат і посилення підрозділів на лінії зіткнення, прибуло до 2000 осіб з числа російських мобілізованих", – сказано в повідомленні.

Уточнюється, що разом з тим, окупаційна влада видала розпорядження про підготовку евакуації для так званих "банківських установ", підготовлено евакуаційні списки завезених російських медпрацівників і вчителів.

"Об’єкти гуманітарної сфери в Херсоні припиняють роботу", – йдеться в повідомленні.

Підкреслюється, що за уточненою інформацією, до лікарні Мелітополя Запорізької області прибуло одночасно понад 30 поранених після вогневого ураження, завданого Силами оборони України.

Раніше повідомлялось, що ЗСУ відбили кілька атак ворога, вразили 7 районів зосередження живої сили, міст і понтонну переправу.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті