Окупаційна влада "ДНР" вирішила на "законних підставах" віддавати майно українського Донбасу у власність Росії

Так званий "уряд ДНР" протизаконно отримав повноваження передавати майно окупованої Донецької області у федеральну власність РФ. Це випливає з підписаного ватажком "республіки" Денисом Пушиліним "закону" "Про порядок управління і розпорядження власністю Донецької Народної Республіки".

У ньому, крім усього іншого, зазначається, що "уряд ДНР" ухвалює відповідні нормативно-правові акти про передачу майна регіону у федеральну... власність.

"Закон" передбачає, що у власності квазіреспубліки перебувають "земля та інші природні ресурси за винятком власності РФ, муніципальних утворень, громадян, юросіб".

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті