Зеленський: до листопада ми можемо зупинити Путіна

Президент України Володимир Зеленський переконаний, що до листопада можливо зупинити Путіна. Про це він сказав на брифінгу за підсумками зустрічі з Дональдом Трампом, - передає Укрінформ.

"Передусім дуже важливо підлитися планом, усіма нашими кроками, як ми можемо зміцнити Україну, і звичайно, ми маємо це вирішити це зараз. Тому що ми не знаємо, хто буде президентом (США - ред.) після листопада, лише Америка вирішує, хто буде президентом. Але ми знаємо, що до листопада ми можемо зупинити Путіна. Ми повинні це зробити, ми спробуємо на полі бою з нашими героїчними воїнами", - сказав Зеленський.

Водночас він висловив сподівання, що підтримка Сполучених Штатів буде дуже потужною.

Як повідомлялося, кандидат у президенти США Дональд Трамп і український президент Володимир Зеленський зустрілися у Trump Tower у Нью-Йорку.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті