У «ДНР» повідомляють про відключення в низці окупованих РФ міст і районів Донецької області електроенергії та припинення водопостачання

Масове вимкнення електроенергії на окупованій РФ території Донецької області призвело до зупинки роботи насосних станцій і припинення подачі води в низці міст і районів. Про це повідомляють екстрені служби «ДНР».

Зазначається, що подачу води припинено в Докучаєвськ, Єнакієве, Світлодарськ, Юнокомунарівськ, Вуглегірськ, Дебальцеве, Шахтарськ, Волноваху, Жданівку, Кіровське, Новотроїцьке, Донське, Кіровський район Донецька, включно з мікрорайонами Сонячний, Широкий і Текстильник). Не буде води і в частині Ленінського району обласного центру.

Влада обіцяє відновити подачу води «після відновлення електропостачання». 

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті