У Держдумі РФ запропонували офіційно заснувати "День бабусі"

У Держдумі РФ запропонували офіційно заснувати "День бабусі". Таку пропозицію на розгляд громадян вніс голова нижньої палати російського парламенту В'ячеслав Володін. 

Він розмістив на своїй сторінці в Телеграм опитувальник, який анонсував так: "У житті кожної людини, її вихованні особливу роль відіграє бабуся. Я свою досі згадую з теплом. У нас є День матері, День батька. Чи вважаєте ви правильним, щоб у нашій країні офіційно було засновано День бабусі?".

На вечір неділі свою думку висловили понад 200 тисяч користувачів Телеграму, 82% із них підтримали цю пропозицію Володіна.  

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті