Доба під бомбами: росія вбила ще п’ятьох мешканців Донеччини, семеро зазнали поранень

За минулу добу під російськими бомбами на Донеччині загинуло ще п’ятеро мешканців Донеччини, семеро зазнали поранень. Про це 19 липня повідомляє у Телеграм поліція регіону.

"Поліцейські зафіксували 2708 ударів по лінії фронту та житловому сектору.  Ворог обстріляв 17 населених пунктів: міста Залізне, Костянтинівка, Лиман, Мирноград, Покровськ, Торецьк, селища Велика Новосілка, Гродівка, Курахівка, села Бересток, Високоіванівка, Костянтинопіль, Маринівка, Миколаївка, Плещіївка, Рай-Олександрівка, Шевченко. Пошкоджено 57 цивільних об’єктів – 31 житловий будинок, адмінбудівлі, підприємства, об’єкт соціальної інфраструктури, елеватор, критичну інфраструктуру, автомобілі", - йдеться у повідомленні.

"У Гродівці внаслідок артилерійського обстрілу загинули три жінки 26, 32 та 77 років, пошкоджено три приватних оселі. Двох цивільних осіб окупанти вбили у Плещіївці, руйнувань зазнали 6 приватних будинків. На Мирноград війська рф скинули дві керовані бомби «УМПБ Д-30 СН» - поранили трьох жителів, пошкодили 7 приватних осель, 4 адмінбудівлі, підприємство. Велика Новосілка витримала подвійний авіаудар бомбами «КАБ-250». Двоє людей, чоловік та дружина, отримали травми, зруйновано будинок. По одному пораненому – в Залізному та Миколаївці. Трьома авіабомбами «КАБ-250» з модулем УМПК ворог вдарив по Лиману – мешканці не постраждали, пошкоджено соціальну та критичну інфраструктуру. На Шевченко росія спрямувала дві авіабомби «КАБ-250», пошкоджено 6 приватних осель", - констатували в поліції.

 

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті