Повітряні сили збили щонайменше чотири ударні вертольоти окупантів за 18 хвилин

Повітряні сили ЗСУ збили щонайменше чотири ударних вертольоти російських окупантів за 18 хвилин 12 жовтня. Про це повідомило Командування Повітряних Сил ЗСУ на своїй сторінці у Facebook.

"З 8:40 по 8:58 12 жовтня на півдні України зенітними ракетними підрозділами Повітряних Сил знищено щонайменше чотири ударних вертольоти противника (імовірно Ка-52), які здійснювали вогневу підтримку наземних окупаційних військ на південному напрямку", – сказано в повідомленні.

Уточнюється, що, за попередніми даними один вертоліт впав на звільненій від рашистів території, решта – за лінією фронту.

Підкреслюється, що бойова робота велась по ще двох вертольотах, тому є велика імовірність, що кількість підтверджених збитих вертольотів збільшиться.

Раніше повідомлялось, що ЗСУ звільнили 5 населених пунктів у Херсонській області.

Статті

Донецьк
18.10.2024
11:40

Можливості, які втрачені через війну. Як у Донецькій області відбувається земельна реформа

Попри наближення лінії фронту місцеві аграрії зібрали врожай та, навіть, посіяли озимі на тих ділянках, де це було можливо і в значно меншій кількості. Проте ворог неминуче просувається, захоплюючі все більше території області. Рано чи пізно треба...
Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Всі статті