Вбитий у Підмосков'ї полковник виявився гереушником, заступником командира Центру підготовки Сил спецоперацій ЗС РФ 

Розстріляний впритул у Підмосков'ї полковник - це 44-річний Микита Кленков, офіцер Головного розвідувального управління (ГРУ), заступник командира Центру підготовки Сил спецоперацій ЗС РФ, - повідомляють «Важные истории».

Убитий тиждень тому повернувся з війни проти України.

«Із витоків випливає, що вбитий служив у в/ч 43292 - це Центр підготовки Сил спецоперацій, виявили «Важные истории». Він прописаний за адресою цього центру в місті Солнєчногорськ-2. У контактах у деяких користувачів він записаний як «Клінков Микита Олександрович Ссо» і «Ссо Мо Рф 92Ххх»», - пише видання. 

Крім того, згідно з геолокаційними даними витоків, Кленков замовляв доставку «Яндекс Їжі» у штаб-квартиру ГРУ, а також відвідував поліклініку біля будівлі ГРУ.

Він володів автомобілем Hyundai Palisade - в автомобілі такої ж моделі його розстріляли, випливає з відео, опублікованого СК. Також він власник Mercedes Benz E300, позашляховика Hummer H3 і Ford.

Місце вбивства Кленкова розташоване менш ніж за 20 хвилин їзди від Центру підготовки ССО. 

За даними Baza, за підозрою у вбивстві офіцера, попередньо, розшукують сірий Mitsubishi Outlander. За даними джерел каналу, вбивця випустив у Кленкова вісім куль.

Як повідомлялося, у Підмосков'ї сьогодні, 16 жовтня, розстріляно авто із заступником командира управління однієї з військових частин.

Статті

Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Донбас
13.10.2024
18:11

У Луганську Путін дякував кожному, хто кидав папірець в урну. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Очікувано минулого тижня найважливішою темою ЗМІ окупованого Донбасу став день народження російського диктатора Путіна. Своєрідний старт цунамі привітань від місцевих колабораціоністів усіх мастей дав спікер Кремля Дмитро Пєсков. «Президент... не...
Всі статті