Херсонська ОВА закупила десять високотехнологічних укриттів для військових "Парасолька"

У рамках підтримки Збройних Сил України Херсонська ОВА закупила десять високотехнологічних укриттів для військових "Парасолька". Про це повідомляє сайт Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

Зазначається, що загальна вартість проєкту становить 17,8 млн. грн.

Захисна споруда забезпечує надійний захист від вогню з різних видів стрілецької зброї, артилерійських обстрілів та атак безпілотників. Крім того, особливості конструкції дозволяють вести ефективний вогонь у різних напрямках, не наражаючи при цьому бійців на небезпеку.

“Парасолька” відрізняється простотою монтажу та високою мобільністю. Для встановлення укриття необхідна лише одна година та зусилля двох військовослужбовців.

Кожне броньоване сховище має тришарове камуфльоване покриття, яке захищає від корозії, утримує тепло всередині, а також забезпечує додаткове маскування.

"Парасольку" розробила компанія "Parabella" – підприємство з майже 70-річним досвідом. Вона була випробувана за усіма стандартами, як українськими, так і НАТО, а головне – отримала схвалення від наших Захисників і Захисниць”, - зазначив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Статті

Донецьк
18.10.2024
11:40

Можливості, які втрачені через війну. Як у Донецькій області відбувається земельна реформа

Попри наближення лінії фронту місцеві аграрії зібрали врожай та, навіть, посіяли озимі на тих ділянках, де це було можливо і в значно меншій кількості. Проте ворог неминуче просувається, захоплюючі все більше території області. Рано чи пізно треба...
Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Всі статті