Найманці "Вагнера" скаржаться на відсутність снарядів та просять МО РФ забезпечити їх боєприпасами. Обіцяють "відбатрачити" за всю російську армію

Артилеристи ПВК "Вагнер" скаржаться на відсутність снарядів та просять МО РФ забезпечити їх боєприпасами. Відповідне відео вони виклали до мережі.

"На даний момент ми повністю відрізані від постачання боєприпасів. Ми впевнені, що десь на складах ці боєприпаси є і ми їх гостро потребуємо…", - розповіли найманці Пригожина.

"Велика кількість людей виживе і зможе продовжити брати участь у бойових діях. Це відіб'ється на всьому ході війни", - чесно назвали вони російську агресію проти України війною.

Показово, що представники ПВК вкотре натякнули, що саме "музиканти" є головною боєздатною одиницею на фронті.

"Ми відберемо за вас, зробимо цю роботу, допоможіть нам з боєприпасами", - просять вони військове відомство країни-агресора.

Раніше господар "Вагнера" Євген Пригожин розкритикував Міноборони РФ за повільність та бюрократію. "Вже до Нового року взяли б Бахмут, якби не жахлива військова бюрократія і не палиці в колеса, які сунуться щодня", - дорікнув він російській владі.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті