Міненерго: Застосування графіків відключення світла 17 серпня не передбачається

Застосування в Україні графіків відключення світла 17 серпня не передбачається. Про це міністерство енергетики повідомляє у Телеграм.

Зазначається,  що енергетики за добу відновили електропостачання для понад 6 тисяч споживачів, знеструмлених через бойові дії.

"Сьогодні відключення електроенергії не плануються. Про будь-які зміни з енергопостачанням дізнавайтесь на офіційних ресурсах своїх обленерго", - повідомляє міністерство.

Також повідомляється, що ситуація в енергосистемі залишається складною через значні пошкодження енергетичних об’єктів внаслідок  масованих ворожих атак на енергетику.

"Було втрачено 9 ГВт генеруючих потужностей, і наразі ворог продовжує щоденно обстрілювати енергетичну інфраструктуру.Триває масштабна ремонтна кампанія та відновлення енергооб’єктів для підготовки до осінньо-зимового періоду. Важливо раціонально та ощадливо використовувати електроенергію, особливо у пікові години навантаження – з 7:00 до 11:00 та з 17:00 до 22:00. Це допомагає енергосистемі працювати більш стабільно", - підкреслює Міненерго.

Як повідомлялося, вранці 17 серпня російські окупанти здійснили ракетний удар по цивільній інфраструктурі міста Суми.

Статті

Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Всі статті