Чумний барак: ростовський губернатор хоче посилення контролю на "адмінкордоні" з "ДНР"

Посилення контролю на так званому "адміністративному кордоні" Ростовської області та окупованій Донецькою областю, можливе найближчим часом. Про це у четвер заявив губернатор області Василь Голубєв, - пишуть російські ЗМІ.

"З урахуванням введених рішень президентом країни (Путін ввів в окупованих РФ областях України "військовий стан" - "ОстроВ"), думаю, на кордоні ДНР і Ростовської області теж може бути посилення або коригування. Якщо хочете, більше уваги кожному транспорту" , - сказав він.

Як повідомлялося раніше, Кремль незаконно заявив про "входження Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей до складу РФ. За логікою окупантів державний кордон України був оголошений "адміністративним".

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті