Український солдат збив зі "Стінгера" дві крилаті ракети рашистів: Зеленський подякував за врятовані життя

Солдат зенітно-ракетного взводу 57-го окремого радіотехнічного батальйону Дмитро Шумський зі "Стінгера" збив дві крилаті ракети рашистів. Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні 11 жовтня.

"Я дякую всім нашим бійцям Повітряних сил, Сухопутних військ і розвідки, які залучені до захисту від цих російських ударів! І, до речі, за поданням військового командування хочу відзначити ще за вчорашній день солдата Дмитра Шумського (зенітно-ракетний взвод 57-го окремого радіотехнічного батальйону, Чернігівський напрямок). 10 жовтня Дмитро Шумський проявив відмінні навички та реакцію і за допомогою ПЗРК «Стінгер» збив дві крилаті ракети терористів. Одна людина Дмитро Шумський зі "Стінгера" збив дві крилаті ракети рашистів. Одна людина врятувала десятки життів. Дякую за це!", - зазначив Глава держави.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті