У Рівненській області автоцистерна врізалася в блокпост на автодорозі, загинув поліцейський

У Рівненській області автоцистерна врізалася в блокпост на автодорозі Київ - Ковель - Ягодин, унаслідок ДТП загинув поліцейський, ще двоє людей - кінолог і військовослужбовець - госпіталізовані в лікарню. Про це повідомляє поліція Рівненської області.

"Сьогодні, 28 вересня, у блокпост, на якому несли службу поліцейські та військові, на швидкості врізалася вантажівка. Травми, які дістав Сергій Трум (поліцейський - ІФ-У), виявилися смертельними. За життя його колеги, а також співробітника ВСП наразі борються лікарі", - йдеться в повідомленні.

"Попередньо встановлено, що водій автоцистерни DAF, 64-річний мешканець міста Кременчук, із невстановлених поки що причин врізався в блокпост на межі Рівненської та Житомирської областей. Унаслідок ДТП загинув 40-річний поліцейський. Ще двоє людей, 28-річний кінолог і 27-річний військовослужбовець, зазнали важких травм і перебувають у лікарні", - зазначили у поліції.

Повідомляється, що водій вантажівки зазнав незначних тілесних ушкоджень, згідно з оглядом - тверезий. Унаслідок наїзду пошкоджено також службове авто поліцейського офіцера громади. Сам правоохоронець не постраждав. Цистерна була наповнена газом, на щастя, вона не розгерметизувалася.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчий проводить досудове розслідування. Поліцейські встановлюють обставини події.

Як повідомлялося, у Куп’янську окупанти дроном атакували авто поліцейських, один загинув

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті