У Запоріжжі стартує навчальна програма з підприємництва для жінок "МІСТ" (форма для реєстрації)

Навчальна програма з підприємництва для жінок "МІСТ" стартує в Запоріжжі з 7 жовтня, прийом заявок триває до 1 жовтня. Про це з посиланням на організаторів навчання повідомив сайт "Перший Запорізький" 27 вересня.

"З 7 жовтня стартує навчальна програма з підприємництва для жінок "МІСТ" від U&WE Hub (offline). Воно триватиме до 27 листопада. Як повідомили організатори, ця програма допоможе тим жінкам, які мають бізнес-ідею, але в них недостатньо знань для втілення, а також тим, хто вже має бізнес і прагнете його розвивати та масштабувати. Також ця програма допоможе тим жінкам, які мали бізнес до війни та мріють його релокувати, відновити чи перезапустити", - пише "Перший Запорізький".

"Унікальність навчальної програми "МІСТ" від  U&WE Hub в тому, що це не просто теоретичні знання (які можна знайти в інтернеті), це - практика і робота з вашими однокурсницями, з кваліфікованими фасилітатором/кою та куратором/кою. Уся наша команда посилить вас, вашу ідею, стратегію розвитку вашого бізнесу. Наша програма про: Масштабування, Ідеї, Стратегії, Трансформації. Ми будемо розвивати ваші бізнес-навички: візійне мислення, лідерські якості, комунікації, адаптивність та критичне мислення", - зазначають організатори.

Для участі у навчанні потрібно заповнити форму реєстрації. З обраними учасницями буде проведено співбесіди. У формі для реєстрації зазначено, що реєструватись можна до 29 вересня 2024 року включно, проте організатори навчання повідомили, що прийом заявок продовжили до 1 жовтня. 

Про місце проведення занять буде повідомлено зареєстрованим учасницям.

Уточнюється, що програма передбачає 6 навчальних модулів, воркшопи та ярмарок бізнесів учасниць.

Під час навчання йтиметься про соціальний вплив бізнесу, аналіз ринку та конкурентів, юридичні та фінансові аспекти створення бізнесу, стратегічне планування, брендинг, комунікації та SMM тощо.

Контактна особа для питань Ганна Гонтарук, тел. +380506415652

Раніше повідомлялось, що в Дніпрі провели жіночий форум з працевлаштування.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті