Українські захисники відбили кілька атак ворога в Луганській і Донецькій областях – Генштаб

Підрозділи ВСУ відбили кілька атак ворога в Луганській і Донецькій областях за минулу добу, вразили 17 районів зосередження живої сили, знищили ворожий гелікоптер. Про це повідомляється у зведенні Генштабу ВСУ від 6:00 11 листопада.

"За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Новоселівське, М’ясожарівка, Макіївка і Білогорівка Луганської області та Веселе, Соледар, Бахмут, Андріївка, Красногорівка, Опитне, Первомайське, Невельське, Мар’їнка і Павлівка Донецької області", – сказано в повідомленні.

Підкреслюється, що авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала по ворогу 10 ударів, внаслідок чого під ураження потрапили 7 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також 3 позиції зенітних ракетних комплексів противника.

Уточнюється, що воїни ракетних військ і артилерії за добу уразили 10 районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, а також 2 пункти управління, 3 склади боєприпасів, 5 засобів протиповітряної оборони та 2 інші важливі військові об’єкти російських окупантів.

"За минулу добу Сили оборони збили ворожий гелікоптер Ка-52", – сказано також у повідомленні.

Раніше повідомлялось, що на півдні України ЗСУ деокупували 41 населений пункт.

Статті

Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Всі статті