У Нікополі на Дніпропетровщині простір соціальної адаптації для ВПО отримав технічне підсилення від міжнародних партнерів

ікопольский простір соціальної адаптації отримав від міжнародних партнерів. комп’ютерне обладнання, телевізор, музикальний центр. Раніше партнери оснастили приміщення меблями. Про це повідомляє Дніпропетровська ОВА.

«У громадах Нікопольщини, які потерпають від щоденних атак ворога, продовжують проживати люди. Їм потрібна підтримка. Дякую міжнародним партнерам за позицію і системну підтримку!» – зазначила заступниця очільника Дніпропетровської ОВА Надія Задорожна.

Як повідомляється, простір укомплектують двома комп’ютерами, десятьма ноутбуками, планшетом та телевізором з функцією смарт ТБ. А ще проєктором, Wi-Fi роутером та музикальним центром.

«Ні на день осередок соціальної адаптації не припиняв роботу. З початку року понад 1200 людей отримали якісні послуги. І фахівці продовжують допомагати. Особлива увага людям з інвалідністю, старшого віку, переселенцям та багатодітним родинам», – розповіла заступниця міського голови Нікополя Ірина Харченко.

Техніку передали за проєктом ПРООН, профінансував її уряд Канади.

Як повідомлялося, для ВПО на Дніпропетровщині розгорнули вісім транзитних евакуаційних пунктів. 

 

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті