Сили оборони відбили атаки ворога в районі Макіївки Луганської області

На Лиманському напрямку Сили оборони відбили атаки ворога в районі Макіївки Луганської області. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні 2 жовтня.

Також за інформацією Генштабу, противник безуспішно намагався відновити втрачене положення в районі Андріївки та східніше Степового.

Протягом доби сили оборони успішно відбили шість атак в районі Мар’їнки та біля Старомайорського та Рівнополя Донецької області.

На Запорізькому напрямку Сили оборони успішно відбили атаки ворога в районі західніше Вербового Запорізької області.

Водночас, Сили оборони України продовжують наступальну операцію на Мелітопольському напрямку, наступальні дії на Бахмутському напрямку.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала 11 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 1 - по ЗРК противника.

Підрозділи ракетних військ уразили 2 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, пункт управління та  2 артилерійських засоби противника.

Як повідомлялось раніше, "Армія дронів" знищила за тиждень 220 одиниць ворожої техніки.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті