Підприємці "ДНР" обурилися намірам у рази підвищити орендну плату за місце на ринках - влада тимчасово відступила 

Підприємці "ДНР" обурилися намірам так званого ДП "Ринки Донбасу" в рази підвищити орендну плату за місце на ринках. Про це місцевим журналістам розповів "уповноважений із прав підприємців у регіоні" Ярослав Бережко.

Підвищення вартості ""місцевого"" вдвічі і більше планувалося з 1 липня.

"Уповноважений" зазначив, що підприємців своєчасно не повідомили про такі плани. "До того ж, люди обурені тим, що інфраструктура багатьох ринків у вкрай поганому стані" і умови роботи залишають бажати кращого", - повідомив він.

"Люди готові на якийсь графік підвищення, щоб це було поступово, а не такий різкий удар по кишені. Ну, і люди хочуть знати, за що вони платять", - резюмував Бережко.

Ватажок "ДНР" Денис Пушилін вирішив узяти на контроль цю ситуацію і доручив "голові уряду" призупинити рішення про підвищення вартості оренди до ретельного опрацювання, вивчення аргументації та калькуляції. У прифронтових районах доручено зовсім скасувати це підвищення.  

Статті

Країна
30.06.2024
23:00

“Ніхто не бере на себе відповідальність давати роз’яснення”, або дещо про покарання за колабораціонізм

Офіс генерального прокурора нараховує 8269 кримінальних проваджень по відносно новій статті 111-1 “Колабораційна діяльність” Кримінального кодексу. В Єдиному державному реєстрі судових рішень є вже 1694 вироки
Донбас
30.06.2024
17:00

"Режим поводився щодо цих регіонів як колоніальний..." Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продемонстрували, що цілком можуть обходитися без журналістів. Достатньо отримати з Москви готове інтерв'ю і зробити вигляд, що хтось із російських чиновників чи бізнесменів давав його саме місцевим виданням....
Країна
29.06.2024
13:50

Воєнно-туристичний сезон у Криму: як попит обернувся на спад

"Їдуть, бо дешевше, ніж курорти Краснодарського краю. Їдуть, бо їх не чекають на європейських курортах. Та й Туреччина вже не по кишені, бо там оплата у доларах", – зазначив один із туроператорів.
Всі статті