"Дострокові вибори" на окупованому Донбасі пройдуть без присутності навіть нікому не відомих "міжнародних спостерігачів"

"Дострокові вибори" на окупованому Донбасі пройдуть без присутності навіть нікому не відомих "міжнародних спостерігачів". Це випливає із заяви заступника керівника "робочої групи Громадської палати РФ з громадського контролю за виборами" Олександра Малькевича.

"Наскільки я знаю, в останні три дні очікується візит міжнародних експертів у всі чотири наші нові суб'єкти (анексовані регіони України - "ОстроВ")", - сказав він.

Який сенс у спостереженні за проведенням незаконних на окупованих територіях Донбасу в останні три дні він не пояснив - фактично безконтрольні "вибори" там почалися ще 25 лютого. У неділю 10 березня розпочалося "дострокове голосування", під час якого "члени виборчих комісій" ходили квартирами і дворами та збирали бюлетені до переносних урн. Наприклад, за підсумками першого дня влада "ДНР" відзвітувала про явку понад 22 % "виборців".

Що стосується "міжнародних спостерігачів", то вони не представляють жодних офіційних організацій або урядів будь-яких держав. Здебільшого, це просто іноземці, які підтримують російського диктатора.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті