Знищено мости й домоволодіння, гине домашня худоба: з деокупованих сіл Луганщини надійшло майже 130 повідомлень до поліції з початку року

До поліції Луганщини надійшло 127 повідомлень про  пошкодження й руйнування, завдані в результаті військової агресії РФ з початку року. Про це повідомила поліція Луганщини у своєму Телеграм-каналі 20 червня.

"Тільки з початку року, в деокупованих населених пунктах області знищено мости між населеними пунктами, 24 приватні домоволодіння, 7 транспортних засоби (3 трактори, 2 вантажні автомобілі, 2 легкові автомобілі) та домашня худоба", – сказано в повідомленні.

Зазначається, що кожен виклик опрацьовуються поліцейськими, які несуть службу у складі зведеного загону ГУНП в Луганській області. Разом із цим, правоохоронці доставляють гуманітарну допомогу, яка допомагає виживати місцевим, які потерпають від артилерійських та ракетних обстрілів окупанта.

Раніше повідомлялось, що росіяни завдали авіаудару по Білогорівці, обстріляли артилерією Стельмахівку й Невське, зруйновано будинки.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті