З Покровська до Рівненської області в евакуаційному потязі прямують 223 пасажири: понад 50 дітей та понад 20 людей з інвалідністю

В евакуаційному потязі з Покровська до Рівненської області прямують 223 пасажири 15 серпня. Про це повідомила "Укрзалізниця" в Телеграм.

"Укрзалізниця" продовжує евакуацію з Донеччини, де ворог і досі намагається тиснути на українські міста. З Покровська до Рівненської області та інших більш безпечних регіонів наразі прямують 223 пасажири, серед яких - більше 50 дітей, більше 20 людей з інвалідністю та, звісно, пухнасті пасажири", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що, крім евакуйованих пасажирів, поїздом також прямує велика дитяча група - 34 дитини разом із супроводжуючими їдуть на спортивні змагання, які для цієї малечі відбудуться, навіть попри повномасштабне вторгнення.

"Укрзалізниця" уточнює, що в кожному регіоні пасажирів зустрічатимуть представники місцевої влади, волонтери та небайдужі громадяни, які попіклуються про те, щоб у прибувших було все необхідне для облаштування на новому місці. 

Раніше повідомлялось, що евакуйовані родини з дітьми з Донеччини можуть отримати безкоштовне житло у Полтавській та Закарпатській областях.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті