З Покровська до Рівненської області в евакуаційному потязі прямують 223 пасажири: понад 50 дітей та понад 20 людей з інвалідністю

В евакуаційному потязі з Покровська до Рівненської області прямують 223 пасажири 15 серпня. Про це повідомила "Укрзалізниця" в Телеграм.

"Укрзалізниця" продовжує евакуацію з Донеччини, де ворог і досі намагається тиснути на українські міста. З Покровська до Рівненської області та інших більш безпечних регіонів наразі прямують 223 пасажири, серед яких - більше 50 дітей, більше 20 людей з інвалідністю та, звісно, пухнасті пасажири", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що, крім евакуйованих пасажирів, поїздом також прямує велика дитяча група - 34 дитини разом із супроводжуючими їдуть на спортивні змагання, які для цієї малечі відбудуться, навіть попри повномасштабне вторгнення.

"Укрзалізниця" уточнює, що в кожному регіоні пасажирів зустрічатимуть представники місцевої влади, волонтери та небайдужі громадяни, які попіклуються про те, щоб у прибувших було все необхідне для облаштування на новому місці. 

Раніше повідомлялось, що евакуйовані родини з дітьми з Донеччини можуть отримати безкоштовне житло у Полтавській та Закарпатській областях.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті