З окупованого Луганська повідомили про смерть колаборанта Олександра Краснопьорова

В окупованому Луганську повідомили про смерть 61-річного Олександра Краснопьорова, який з 2014 року вів  "політичну" і "громадську" діяльність на боці терористів "ЛНР". Про це повідомив пропагандист із Луганська Гліб Бобров. 

"Пішов із життя Олександр Краснопьоров. Це сталося вчора", - написав Бобров. 

Він також повідомив деякі деталі біографії Краснопьорова.

"Ми з ним працювали буквально напарниками всю другу половину "святих дев'яностих" - два заступники директора. Він вирішував питання із силовиками, бандитами, комерсантами і всілякі нестандартні питання, на кшталт отримання ліцензій у Києві, я ж - із держадміністрацією, залізницею і виробничими ділянками. Потім він пішов у вільне плавання і наші шляхи розійшлися. У 2014 він повернувся до Луганська, спробував налагодити мости між рідною йому Абхазією і ЛНР, став громадським представником ЛНР у республіці Абхазія. Брав участь у створенні павільйону Абхазії на виставці досягнень народного господарства, що відбулася в Луганську у вересні 2016 року", - повідомив пропагандист.

Як пише сайт "Миротворець", Краснопьоров був членом терористичної організації "ЛНР", "помічником депутата народної ради "ЛНР", так званим "громадським представником "ЛНР" у Республіці Абхазія". На "праймеріз ЛНР" у 2016 році видавав себе за спостерігача з Абхазії.

Водночас у 2010 році Краснопьоров висувався кандидатом у депутати Луганської міськради від "Української платформи". З грудня 2010 до серпня 2014 року працював директором ТОВ "Матадор" (автопослуги). 

Раніше з посиланням на Артема Лисогора повідомлялося про зникнення окупаційного мера Луганська Маноліса Пілавова "Або заарештували, або ліквідували".

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті