В Якутії зек, помилуваний Путіним за війну проти України, зарубав сокирою переможницю конкурсу "Найкращий учитель"

У якутському селі Кутана зек, помилуваний Путіним за війну проти України, зарубав сокирою переможницю конкурсу "Кращий учитель Російської Федерації". Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Повернувшись з війни, "новий герой Росії" вирішив відзначити своє повернення на свою малу батьківщину пиятикою зі старим знайомим. Зустріч друзів закінчилася тим, що ветеран "СВО" ломом проломив череп своєму товаришу по чарці.

Після цього він згадав старі образи, пішов до сусіднього будинку, де вдарив сокирою по голові 64-річну жінку.

Убитою жінкою виявилася вчителька початкових класів Валентина Федорова, яка 37 років працювала в Кутанинській середній школі та була переможницею конкурсу "Кращий учитель Російської Федерації".

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті