В Мирнограді, який знаходиться в 20 км від лінії фронту, вже півроку немає глави ВЦА

В місті Мирноград, Донецької області, в 20 км. від лінії фронту, вже півроку немає повноцінного керівника  воєнної адміністрації.  Про це написав у себе в ФБ блогер Денис Казанський.

«Є в.о., який там скоріше для меблів. Прифронтове місто, до якого наближаються бойові дії, півроку живе без керівника! І це в час, коли треба посилено будувати оборонні споруди», - написав Казанський.

У свою чергу, джерела «ОстроВа» серед військових, які знаходяться в Донецькій області,  також скаржаться на вкрай низьку взаємодію мирноградської влади з військовими, через невизначений статус міського керівництва.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті