Українські морські дрони атакували російський корабель - Міноборони РФ

Міноборони РФ звинуватило Україну в атаці морськими безпілотниками на російський корабель "Приазов'я" у південно-східній частині Чорного моря. Про це повідомляють РосЗМІ.

"Сьогодні близько 1.30 мск збройними силами України здійснено безуспішну спробу атакувати шістьма морськими швидкохідними безекіпажними катерами корабель "Приазов'я" Чорноморського флоту, який виконує завдання контролю обстановки та забезпечення безпеки за маршрутами пролягання газопроводів "Турецький потік" та "Голубий потік" у південно-східній частині Чорного моря", - йдеться у повідомленні.

За інформацією Міноборони РФ, під час відбиття атаки всі катери знищені вогнем зі штатного озброєння російського корабля за 300 кілометрів на південний схід від Севастополя, потерпілих немає, корабель пошкоджень не отримав.

"В даний період, як і в ході попередніх подібних атак, у повітряному просторі центральної частини Чорного моря вів розвідку стратегічний розвідувальний безпілотний літальний апарат RQ-4B "Global Hawk" військово-повітряних сил США. Корабель "Приазов'я" Чорноморського флоту продовжує виконання поставлених завдань ", - повідомили у російському військовому відомстві.

Як повідомлялося раніше, наприкінці травня українські морські дрони атакували російський корабель "Іван Хурс".

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті