"Україна повинна перемогти в цій війні". Глава німецького бундесрату прибула до Києва

Прем'єр-міністерка федеральної землі Мекленбург-Передня Померанія Мануела Швезіг, яка очолює німецький бундесрат, 24 червня прибула до Києва. Про це повідомляє Телеграм-канал "DW Главное".

Зазначається, що очільниця німецького бундесрату прибула до Києва на "знак солідарності всіх 16 федеральних земель з Україною" на тлі заперечень проти подальшої підтримки України, які лунають на сході ФРН.

"Україна повинна перемогти в цій війні. Не можна дозволити Росії домогтися свого за допомогою цієї агресії", - заявила Мануела Швезіг.

Вона підкреслила, що необхідно продовжити гуманітарну, фінансову, а також військову підтримку України і поставляти їй нові озброєння.

Вказується, що в Києві Мануела Швезіг проведе переговори з політичним керівництвом України.

Як повідомлялося, Рада Євросоюзу остаточно схвалила 14-й пакет санкцій проти РФ.

Статті

Країна
30.06.2024
23:00

“Ніхто не бере на себе відповідальність давати роз’яснення”, або дещо про покарання за колабораціонізм

Офіс генерального прокурора нараховує 8269 кримінальних проваджень по відносно новій статті 111-1 “Колабораційна діяльність” Кримінального кодексу. В Єдиному державному реєстрі судових рішень є вже 1694 вироки
Донбас
30.06.2024
17:00

"Режим поводився щодо цих регіонів як колоніальний..." Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продемонстрували, що цілком можуть обходитися без журналістів. Достатньо отримати з Москви готове інтерв'ю і зробити вигляд, що хтось із російських чиновників чи бізнесменів давав його саме місцевим виданням....
Країна
29.06.2024
13:50

Воєнно-туристичний сезон у Криму: як попит обернувся на спад

"Їдуть, бо дешевше, ніж курорти Краснодарського краю. Їдуть, бо їх не чекають на європейських курортах. Та й Туреччина вже не по кишені, бо там оплата у доларах", – зазначив один із туроператорів.
Всі статті