Удар рашистів по Кривому Рогу: пошкодшено гідротехнічні споруди - кілька районів залишилися без води

Пошкодшено гідротехнічні споруди внаслідок удару рашистів ввечері 14 вересня по Кривому Рогу. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко у Telegram.

"Росіяни ударили сімома крилатими ракетами Х-22 з літаків стратегічної авіації. Поцілили по об’єктах критичної та транспортної інфраструктури. Серйозні пошкодження гідротехнічних споруд. Попередньо, без постраждалих. Кілька районів Кривого Рогу лишилися без води. Працюють аварійні служби та рятувальники. Ліквідують наслідки руйнацій", - написав він.

Як повідомлялося раніше, на Кривий Ріг 14 вересня росіяни запустили з літаків крилаті ракети Х-101.

Статті

Країна
08.10.2024
23:19

"Вистояли якимось дивом", або підсумки туристичного сезону у Криму

Якщо для туристів порівняно низькі ціни на відпочинок – це однозначний плюс, то місцеві жителі, багато з яких весь рік живуть за рахунок літнього сезону, в жаху від того, що втрачають заробіток.
Донбас
07.10.2024
09:53

Як із «ДНР» і «ЛНР» роблять «фабрику мрій». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Свого часу засновник радянської імперії Володимир Ленін заявив, що «з усіх мистецтв для нас найважливішим є кіно». Тож не дивно, що пропагандисти окупованого Донбасу та їхні кремлівські куратори сприйняли цю вказівку досить серйозно і вирішили...
Країна
06.10.2024
11:32

Опалсезон 2024–2025: це ми не проходили

Більш песимістичний сценарій передбачає, що вдасться відновити лише близько 2 ГВт потужності, а кількість робочих блоків АЕС буде 6-7 і при цьому зима буде холодною. Тоді система опиниться у кризовій ситуації. За найгіршим сценарієм, якщо росія...
Всі статті