У зоні активних бойових дій на Донеччині залишаються 616 дітей - ОВА

У населених пунктах, які віднесені до зони активних бойових дій на Донеччині, наразі ще перебувають 616 дітей. Про це на брифінгу сказав начальник відділу оперативно-чергової служби, зв'язку, оповіщення та інформування населення департаменту з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Донецької ОВА Дмитро Петлін, - повідомляє Укрінформ.

«В населених пунктах, які віднесені до зони активних бойових дій, зараз знаходяться 616 дітей, а загалом всіх людей там знаходиться 43 409 осіб», - сказав Петлін.

За його словами, на сьогодні на Донеччині нараховуються 18 громад, в яких розташовані населені пункти, які віднесені до зони активних бойових дій. Це Бахмутська, Соледарська, Сіверська, Часовоярська, Званівська, Торецька; по Краматорському району – Іллінівська, Костянтинівська, Лиманська; по Покровському – Гродівська, Курахівська, Мар’їнська, Мирноградська, Новгродівська, Очеретинська, Селидівська і по Волновахскому району – Вугледарська та Новоселківська.

«Є громади, які повністю віднесені до зони бойових дій, а є громади, в яких віднесені окремі населені пункти», - додав Петлін. Водночас наголосив, що евакуація в регіоні не припиняється з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Як повідомлялося, у зоні активних бойових дій на Донеччині залишаються майже 2600 дітей.

Статті

Світ
10.10.2024
16:00

“Путін буде робити ставку на те, що зможе нав’язати мир на своїх умовах”. Огляд західних медіа

"Російські війська здобували територію в серпні та вересні темпами, небаченими з 2022 року, заявив Пасі Паройнен, аналітик Black Bird Group..."
Донецьк
09.10.2024
21:00

Остання фортеця вуглепрому на Донеччині. Чому люди залишаються працювати попри небезпеку

Шахтоуправління «Покровське» – єдине вугільне підприємство, яке зараз працює у Донецькій області. До війни кількість працівників тут складала близько 10 000 людей, а видобуток вугілля на рік – до 8 мільйонів тон.
Світ
09.10.2024
11:20

«Росії заморожування конфлікту абсолютно не потрібне». Російські ЗМІ про Україну

"Для Росії заморожування конфлікту «тут і зараз», в умовах, коли шальки терезів дедалі виразніше схиляються на нашу користь, не лише абсолютно не потрібне, а й навіть було б згубним у стратегічному плані"
Всі статті