У зоні активних бойових дій на Донеччині залишаються майже 2600 дітей

У населених пунктах, які віднесені до зони активних бойових дій на Донеччині, наразі ще перебувають 2599 дітей. Про це на брифінгу повідомив начальник відділу оперативно-чергової служби, зв'язку, оповіщення та інформування населення департаменту з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Донецької ОВА Дмитро Петлін, передає Укрінформ.

«Станом на вечір 27 серпня, на підконтрольній українській владі території Донеччини залишилося близько 399 000 осіб. Якщо брати до уваги населенні пункти, які віднесені до зони активних бойових дій, це населені пункти 16 громад, там залишилося близько 52 000 осіб, з яких 2599 дітей», - сказав Петлін.

Як повідомлялось, у Костянтинівській та Селидівській громадах Донеччини оголосили примусову евакуацію дітей із батьками.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті