У "Вагнера" глузливо відповіли, що зеків на відео вербує людина "жахливо схожа на Пригожина"

У ПВК "Вагнера" глузливо відповіли, що зеків для війни в Україні на відео вербує людина "жахливо схожа на Пригожина". Про це йдеться у відповіді прес-служби компанії "Конкорд", що належить голові ПВК "Вагнер", на запит телеканалу RTVI.

"Справді, жахливо схожий", - прокоментували в компанії відео, на якому схожа на Пригожина людина в російській колонії вербує карних злочинців для війни в Україні.

"Судячи з риторики, він якимось чином займається питаннями реалізації завдань спецоперації і, схоже, у нього це успішно виходить. Крім цього, ви цілком вірно підкреслили, що у людини на відео дуже добре поставлено мову, як і у Євгена Вікторовича. І людина, схожа на Євгена Вікторовича, дуже зрозуміло пояснює простому народу прості зрозумілі речі", - знущально заявили в компанії "Конкорд".

Напередодні в соцмережах з'явилося відео, де "кухар путіна" Пригожин вербує на війну ув'язнених ВК-6 у Йошкар-Олі. Він кілька разів згадує ПВК "Вагнера", розповідає про умови служби, а також повідомляє про те, що за дезертирство засуджених чекає на розстріл. 

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті