Студмістечко, собор та Набережна: у Донецьку численні руйнування після ранкового обстрілу (ФОТО)

Окупанти повідомляють про численні руйнування після масованого обстрілу центру Донецька сьогодні вранці, 15 грудня. Про це повідомив Олексій Кулемзін, що називає себе "главою адміністрації" міста, та пишуть у місцевому сегменті соцмереж.

"За відгуками очевидців, прямі потрапляння до багатоповерхових будинків по пр. Ватутіна, бул. Шкільному. Прильоти на пр. Миру, вул. 50 років СРСР, бул. Шевченка, пр. Театральному, біля залізничної лікарні, студмістечка, Є загоряння та задимлення. У дитячому садку №15 вилетіли вікна та двері", - повідомив Кулемзин.


(Наслідки обстрілу на Набережній)

(Наслідки обстрілу Ворошилівського району. Студмістечко.)







(Наслідки обстрілу Ворошилівського району. Бульвар Шкільний).





(Ворошиловський район. Попадання у купол Свято-Преображенського Кафедрального Собору).







(Потрапляння біля бібліотеки ім.Крупської та по вул. Артема)



Окупанти традиційно звинуватили в обстрілі ЗСУ, проте донеччани повідомляють у соцмережах, що це провокації самих окупантів, яким треба показати "картинку обстрілів" міста, оскільки городянам чути звуки "вильотів" реактивних снарядів із передмістя Донецька.

Зазначимо, що перевірити інформацію за умов війни неможливо.

Варто нагадати, що саме бойовики "ДНР" за потужної вогневої підтримки російської армії після 24 лютого розпочали активні бойові дії з метою виходу на адміністративні кордони Донецької області.

Як повідомлялося, у центрі тимчасово окупованого Донецька зафіксували обстріл із нібито реактивних систем залпового вогню.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті