Ветеран з Кремінної Едуард Кулаков з ампутацією ноги здобув три "золота" на змаганнях "Strong Spirit's Games 2024"

Військовослужбовець - ветеран з Кремінної Луганської області Едуард Кулаков, який втратив ногу після поранення у 2022 році, здобув три золоті медалі на змаганнях "Strong Spirit's Games 2024" під час Національного відбору до збірної України, який відбувся в Буковелі 13-15 вересня. Про це повідомила Кремінська міська військова адміністрація у facebook 19 вересня.

"Наш земляк, ветеран з Кремінної Едуард Кулаков, який нині проживає в Ірпені, здобув три золоті медалі на Національному відборі до збірної України "Strong Spirit's Games 2024"!" - сказано в повідомленні.

Зазначається, що участь у змаганнях взяли близько 170 спортсменів-ветеранів. 

"Едуард Кулаков показав виняткові результати у вправах з жиму лежачи, веслування, ейрбайку, адаптивному стронгмені та підйомі гирі. Кремінна пишається своїм героєм!" - йдеться також у повідомленні.

Результати відбору до збірної України будуть оголошені 20 вересня.

На фото Едуард третій зліва

Раніше повідомлялось, що захисник з Кремінної Едуард Кулаков з ампутацією ноги здобув кілька призових місць на всеукраїнських змаганнях ветеранів "Сильні України".

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті