Російськими обстрілами за добу поранено майже 20 мешканців Донеччини, пошкоджено 42 цивільних об’єкти

У прифронтових населених пунктах Донецької області 19 цивільних мешканців отримали поранення протягом минулої доби. Про це повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін у Телеграм 18 липня.

"За 17 липня росіяни поранили 19 жителів Донеччини", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що всього за добу росіяни 25 разів обстріляли населені пункти Донеччини.

Поліція регіону додає, що російськими обстрілами пошкоджено 42 цивільних об’єкти.

"У Покровському районі в Катеринівці Мар'їнської громади пошкоджено 2 будинки. У Желанному Очеретинської ТГ поранено людину. В Українську Селидівської громади пошкоджено двоповерхівку. У Покровську поранено 6 людей, пошкоджено 21 багатоповерхівку. У Новогродівській громаді поранено 2 людини в Новожеланному, пошкоджено 4 адмінбудівлі в Михайлівці", - повідомляє Філашкін.

За його словами, у Краматорському районі у Лимані поранено людину, пошкоджено 3 багатоповерхівки, 9 підприємств і 2 адмінбудівлі; у Ямполі 8 будинків зруйновано; один будинок зруйновано у Торському і Зарічному. У Марковому Костянтинівської ТГ пошкоджено будинок. В Іллінівській громаді пошкоджено 7 об'єктів у Плещіївці і 2 у Яблунівці.

У Бахмутському районі в Часовоярській громаді пошкоджені 8 приватних будинків, багатоповерхівка і 2 промислові будівлі. У Торецькій громаді поранено людину, пошкоджено 3 будинки і адмінбудівлю.

Також повідомляється, що з лінії фронту за добу евакуйовано ще 325 людей, у тому числі 28 дітей.

Раніше повідомлялось, що росіяни обстріляли з РСЗВ деокуповані Невське й Макіївку Луганської області, де лишаються цивільні мешканці.

Статті

Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Всі статті