Силовики викрили шахраїв, які під виглядом фірмових гаджетів продавали дешеві китайські підробки

Детективи Головного підрозділу детективів БЕБ спільно з оперативниками кіберполіції викрили групу осіб, які під виглядом фірмових гаджетів продавали дешеві китайські підробки. Про це йдеться в повідомленні БЕБ.

Зловмисники завозили копії гаджетів із Китаю. Підробки рекламували та продавали на сайтах, Instagram-сторінці та telegram-каналах. Покупцям пропонували широкий асортимент техніки: зарядні пристрої, навушники, смарт-годинники тощо. Брендовану продукцію надсилали поштою по всій території України.

Силовики провели обшуки в Житомирській та Хмельницькій областях. У результаті правоохоронці вилучили понад 4 тисячі одиниць контрафактної/фальсифікованої продукції. 

Фахівці компанії, чий бренд незаконно використовували шахраї, досліджували зразки контрафактних товарів і встановили, що вони мають низьку якість, а маркування та пакування не відповідають стандартам якості. 

Статті

Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Всі статті