Російський військовослужбовець спалив БРДМ ЗС РФ на Донецькому напрямі - АТЕШ

Російський військовослужбовець спалив БРДМ ЗС РФ на Донецькому напрямі. Про це повідомляє партизанський рух АТЕШ 13 жовтня.

"Агент руху "АТЕШ" з числа російських військовослужбовців провів успішну диверсію, знищивши броньовану розвідувально-дозорну машину (БРДМ) ВС Росії на Донецькому напрямку.

Поблизу н.п. Новокатеринівка агенту вдалося підпалити техніку, яка виконувала розвідувальні та патрульні завдання. В результаті БРДМ, яка відіграє ключову роль у мобільності та захисті розвідувальних підрозділів, була повністю знищена", - йдеться у повідомленні.

Статті

Донбас
13.10.2024
18:11

У Луганську Путін дякував кожному, хто кидав папірець в урну. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Очікувано минулого тижня найважливішою темою ЗМІ окупованого Донбасу став день народження російського диктатора Путіна. Своєрідний старт цунамі привітань від місцевих колабораціоністів усіх мастей дав спікер Кремля Дмитро Пєсков. «Президент... не...
Луганськ
12.10.2024
09:00

Територія відсутня, а бюджет є: яким чином контролюються бюджетні витрати Луганської області

"Оскільки військові адміністрації здебільшого закуповують необхідні розхідні матеріали, то великих закупівель, які потенційно можуть викликати суспільний інтерес, практично немає".
Країна
11.10.2024
13:38

Бюджет-2025: стеля можливостей

Соціальні виплати наступного року не підвищуватимуться (за винятком пенсій), воєнні витрати також залишаться на нинішньому рівні. Такими є головні особливості проєкту держбюджету-2025
Всі статті