Російські пропагандисти хочуть створити в окупованому Шахтарську Донецької області «центр документалістів»

Російські пропагандисти хочуть створити в окупованому Шахтарську Донецької області «центр документалістів». Про це йдеться в повідомленні Міністерства культури РФ.

Планується, що він відкриється при Шахтарському «коледжі кіно і телебачення імені Олександра Ханжонкова». Російська влада обіцяє створити матеріально-технічну базу, необхідну для роботи знімальних груп (обладнання для зйомок, обладнання для монтажу, серверні потужності для скидання і зберігання матеріалів тощо).

У гуртожитку «коледжу» планують розміщувати учасників зйомок.

Статті

Країна
01.10.2024
15:58

Є-відновлення на Донеччині. Як державна програма працює на практиці

Не треба боятись продавати нерухомість за програмою єВідновлення. Якщо співпрацювати з фаховими ріелторами, нотаріусами та юристами все пройде дуже добре для обох сторін.
Світ
30.09.2024
16:00

“Білий дім зважив на побоювання американської розвідки”. Західні медіа про Україну

Неприязнь Трампа контрастувала з обіцянками підтримки, які Зеленський отримав від президента Байдена і віце-президентки Камали Гарріс.
Донбас
29.09.2024
20:12

«Ми вчимося видобувати вугілля з нуля». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу лякали обивателів смартфонами відомих фірм і пропагандою «європейських цінностей», яка чатує на них у сервісах VPN. Донецькі та луганські чиновники прогнозували небувалий розквіт вугільної промисловості, яку...
Всі статті