Російські окупанти поширюють листівки із закликом до українських військових здаватися в полон: брешуть про оточення

Російські окупанти на авдіївському напрямку на бойових позиціях ЗСУ поширили листівки із закликом до добровільної здачі в полон. Про це повідомляє міністерство оборони країни-агресора.

У них у стилістиці, схожій до аналогічних фашистських «пропусків у полон» часів Другої світової війни, ідеться про «бездарність командирів», про повне оточення українського угруповання та містяться обіцянки зберегти життя тим, хто піддасться паніці та перейде на бік ворога.         

Покликану деморалізувати захисників України ворожу агітацію було закинуто за допомогою спеціальних снарядів.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті