Путін розповів, за яких умов з його боку "негайно, тієї самої хвилини надійде наказ припинити вогонь і почати переговори" з Україною

Російський диктатор путін заявив, що буде готовий до переговорів із Києвом, якщо українська влада відмовиться від вступу в НАТО, а ЗСУ залишать території так званих "ДНР" і "ЛНР", а також Запорізької та Херсонської областей. Про це путін сказав на зустрічі з керівництвом МЗС РФ 14 червня, пишуть росЗМІ. 

"Щойно Київ заявить про те, що готовий до такого рішення і почне реальне виведення військ із цих регіонів - з нашого боку негайно, тієї самої хвилини надійде наказ припинити вогонь і почати переговори", - заявив Путін.

Зазначається, що його "план" також передбачає скасування всіх західних санкцій проти РФ.

Раніше повідомлялося, що в російському МЗС анонсували перегляд ядерної доктрини РФ після заяви путіна.

Статті

Донбас
29.09.2024
20:12

«Ми вчимося видобувати вугілля з нуля». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу лякали обивателів смартфонами відомих фірм і пропагандою «європейських цінностей», яка чатує на них у сервісах VPN. Донецькі та луганські чиновники прогнозували небувалий розквіт вугільної промисловості, яку...
Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Всі статті