Поліцейські привезли гумдопомогу в деокуповані села Луганщини, дали мешканцям можливість зателефонувати й задокументували злочин рашистів

Гуманітарну допомогу доставили поліцейські в деокуповані села Луганщини, - повідомила поліція Луганщини у своєму Телеграм-каналі 7 вересня.

"Поліцейські Луганщини задокументували військовий злочин на деокупованій території та доставили гуманітарну допомогу співгромадянам", – сказано в повідомленні.

Зазначається, що цього разу під час візиту поліцейські роздали місцевим жителям продуктові набори та хліб, а в селі Греківка задокументували факт ворожого обстрілу, внаслідок якого був зруйнований будинок місцевої мешканки.

Крім того, аби громадяни змоги зателефонувати рідним та повідомити, що вони живі, правоохоронці встановили систему супутникового зв’язку Starlink.

Раніше повідомлялось, що хліб, продуктові й гігієнічні набори доставлені мешканцям чотирьох деокупованих сіл Луганщини.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті