Відновлення "Київстар": компанія працює над увімкненням послуги SMS

Мобільний оператор "Київстар" повідомив про стан відновлювальних робіт після хакерської атаки. Про це 17 грудня йдеться на сторінці компанії у Facebook.

"Ми спрямували всі зусилля на подолання кризи. І, звісно, це не просто. Але новини від наших спеціалістів — дарують надію та впевненість", - пишуть у "Київстарі". 

Зокрема, вже доступні послуги голосового зв`язку, в тому числі у роумінгу; відновлена мобільна передача даних; розпочато відновлення доступу до M2M для бізнес-клієнтів; планується якнайшвидше увімкнути послугу SMS.

Крім того, зазначається, що у деяких населених пунктах, зокрема, у Києві, все ще виникають складнощі із доступом до «Домашнього Інтернету».

"Це тимчасово. Ми залучили увесь персонал, щоб відновити роботу послуги якомога швидше. Так, поки відбувається стабілізація мережі, мобільна передача даних може працювати повільніше. Це необхідно для безпеки", - запевнив оператор.

Як повідомлялося, у розвідці Британії заявили, що нещодавня кібератака на "Київстар", ймовірно, була однією з найбільших підривних кібератак на українські мережі з початку повномасштабної війни.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті