Окупанти за добу 14 разів обстріляли населені пункти Донеччини

За добу 23 січня російські окупанти 14 разів обстріляли населені пункти Донеччини, з лінії фронту евакуйовано 99 осіб, у тому числі 26 дітей. Про це повідомив у Телеграм очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

За його словами, інформація про постраждалих цивільних за добу не надходила.

"Покровський район. Зранку Авдіївка зазнала обстрілів з артилерії та Градів. У Мар'їнській громаді пошкоджено будинок у Красногорівці. У Селидівській громаді пошкоджено будинок у Цукуриному. Курахівська громада обстріляна 7 разів: в зоні ураження Гостре, Дачне, Веселий Гай та промзона Курахового. Під вогнем околиці Гродівської громади.

Краматорський район. В Лиманській громаді обстріляні Торське, Зарічне, Ямпіль, Ямполівка і Терни. У Старій Миколаївці Іллінівської громади зруйновано 2 будинки, пошкоджено ще 17. Обстріляні околиці Костянтинівської громади.

Бахмутський район. У Часовоярській громаді пошкоджені 4 приватні будинки і 6 багатоповерхівок. У Званівці пошкоджено будинок. У Сіверську 1 будинок зруйновано, ще 3 пошкоджено", - повідомив очільник Донецької ОВА. 

Як повідомлялося, через обстріл було припинено електропостачання двох вугільних підприємств на Донеччині.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті