Окупанти «ЛНР» обіцяють запустити всі печі Кадіївського заводу феросплавів. Але треба почекати чотири роки

Окупанти «ЛНР» обіцяють запустити всі печі Кадіївського заводу феросплавів до 2029 року. Про це йдеться в повідомленні пресслужби «уряду республіки».

Зазначається, що Кадіївку, яку окупанти, як і раніше, називають Стахановим, відвідав російський чиновник Єгор Ковальчук, відряджений Кремлем на посаду глави «уряду ЛНР». Він провів нараду, під час якої керівництво захопленого заводу запевнило, що «керуюча компанія розробила план, згідно з яким до 2029 року всі сім печей мають бути задіяні у виробництві».

Наразі функціонують три, а до кінця року нібито планується ввести в роботу четверту піч.

Статті

Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Донбас
13.10.2024
18:11

У Луганську Путін дякував кожному, хто кидав папірець в урну. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Очікувано минулого тижня найважливішою темою ЗМІ окупованого Донбасу став день народження російського диктатора Путіна. Своєрідний старт цунамі привітань від місцевих колабораціоністів усіх мастей дав спікер Кремля Дмитро Пєсков. «Президент... не...
Луганськ
12.10.2024
09:00

Територія відсутня, а бюджет є: яким чином контролюються бюджетні витрати Луганської області

"Оскільки військові адміністрації здебільшого закуповують необхідні розхідні матеріали, то великих закупівель, які потенційно можуть викликати суспільний інтерес, практично немає".
Всі статті