Окупанти завдали за добу 11 ракетних та 10 авіаударів по Україні. Понад 65 разів стріляли із РСЗВ

За минулу добу окупанти завдали 11 ракетних та 10 авіаударів, здійснили понад 65 обстрілів з РСЗВ. Про це повідомляється у зведенні Генштабу ЗСУ від 18:00 3 жовтня.

"Від ворожих ударів постраждали понад 35 населених пунктів. Серед них Рідкодуб, Слов'янськ, Краматорськ, Білогорівка, Бахмут, Нетайлове, Водяне, Мар'їнка, Времівка, Кривий Ріг, Запоріжжя, Залізничне, Миколаїв", – сказано в повідомленні.

Уточнюється, що ворог вів обстріли з танків та артилерії різних типів на таких напрямках:

на Сіверському – в районах населених пунктів Українське Чернігівської області та Басівка, Писарівка та Кияниця Сумської області;

на Краматорському – в районах населених пунктів Новосадове, Терни, Ямпіль, Сіверськ, Верхньокам’янське та Спірне;

на Бахмутському – в районах населених пунктів Федорівка, Роздолівка, Веселе, Білогорівка, Яковлівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Одрадівка, Зайцеве, Торецьк, Майорськ, Неліпівка та Юр'ївка;

на Авдіївському – Авдіївка, Первомайське, Водяне, Карлівка, Краснохорівка, Мар'їнка та Новомихайлівка.

Зазначається, що на Новопавлівському та Запорізькому напрямках ворог обстрілював райони Времівки, Великої Новосілки, Нескучного, Новоукраїнки, Пречистівки, Вугледару, Павлівки, Микільського, Рівнопілля, Ольхівського, Залізничного, Малої Токмачки з мінометів, танків та ракетної артилерії.

Підкреслюється, що на Південнобужському напрямку обстріляли понад 45 населених пунктів уздовж лінії зіткнення.

Раніше повідомлялось, що окупанти за добу 2 жовтня обстріляли Запоріжжя, Краматорськ, Миколаїв та ще понад 32 міста.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті