На окупованій Луганщині запустять "будинки культури на колесах"

На окупованій Луганщині запустять "будинки культури на колесах". Про це повідомив очільник Луганської ОВА Артем Лисогор 17 липня.

"Будинки культури на колесах відтепер розважатимуть населення на Новопсковщині, у Сєвєродонецьку та Хрустальному (або як його ще називають загарбники - Красному Лучі). Тож, невдовзі шапіто з місцевими діячами культури вирушать на гастролі по навколишніх селах у сучасних російських фургонах", - зазначив він.

Як зазначають у всмісцевих пабліках, це буде відбуватися на базі вантажного автомобіля ГАЗон Next, який оснащений сценою-трансформером, світловою та акустичною системами та мультимедійним обладнанням.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті